Ashoka Support Network


Het Ashoka Support Network (ASN) is een selecte groep van uiterst bekwame professionals en mensen uit het bedrijfsleven. Deze groep steunt onze organisatie en Fellows onder andere (maar zeker niet uitsluitend) op financieel gebied.

“Het Ashoka concept waarbij gebruik wordt gemaakt van het wereldwijde netwerk van Ashoka om efficiënt kruisbestuiving van nieuwe oplossingen en ideeën door sociaal ondernemerschap tot stand te brengen, is het meest boeiende en zinvolle dat ik ben tegengekomen.”  Jacob Meldgaard, CEO TORM.

Onderdeel zijn van het Ashoka Support Network is een unieke ervaring. U kunt uw zakelijke kennis overdragen aan de Fellows in één-op-één coaching sessies; u co-creëert strategieën ten behoeve van impact en omzet; en neemt deel aan brainstormsessies met de Fellows.

ASN leden zijn zeer waardevol voor zowel Ashoka, als haar Fellows. Hoewel elk ASN netwerk wordt gevormd per land, kent het netwerk vele internationale componenten. Er is een jaarlijks evenement voor de ASN leden wereldwijd (Miami 2012, Londen 2013, Parijs 2014) en Nederland is nauw verbonden met de ASN gemeenschap in Londen en België.

 

Wat betekent het om actief onderdeel uit maken van het Ashoka Support Netwerk:

  • Samenwerken met de meest innovatieve en toonaangevende sociaal ondernemers en innovators (Fellows).
  • Bijdragen aan sociale verandering, lokaal, nationaal en/of internationaal;
  • Verder gaan dan het geven van donaties om verandering te stimuleren, maar juist door het delen van uw zakelijke expertise, vaardigheden en ervaringen sociale verandering stimuleren;
  • Onderdeel zijn van een internationaal netwerk van succesvolle, gelijkgestemde zakelijk leiders met een sterk engagement op het vlak van sociaal ondernemen;
  • Toegang tot het internationale Fellow netwerk van meer dan 3000 sociaal ondernemers;
  • Kennis verbreden en verdiepen m.b.t. baanbrekende sociale innovaties, venture filantropie en sociale investeringen; en
  • Geïnspireerd worden, elke dag weer.

Faces of ASN‘ geeft een mooie weerspiegeling van de huidige ASN’ers.

Heeft u interesse en wilt u deel uitmaken van het Nederlandse ASN netwerk? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op of download hier het contactformulier.

Meer informatie vindt u op www.ashokasupportnetwork.org.