VOORWAARDEN

Gebruik van de webpagina

Als u onze webpagina bezoekt, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Deze gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid regelen de relatie tussen de webpagina gebruiker en de webpagina.

De term Ashoka Nederland of ‘ons’ of ‘wij’ refereert naar de eigenaar van de webpagina, Ashoka Nederland.  De term ‘u’ of ‘de bezoeker’ refereert naar de gebruiker van onze webpagina.

Voor het gebruik van de webpagina gelden de volgende voorwaarden:

De inhoud van de webpagina is alleen voor algemeen gebruik. Ashoka Nederland mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging.

Er wordt veel zorg besteed aan de inhoud, de vormgeving en het onderhoud van deze webpagina, maar garandeert niet de correctheid van de aangeboden informatie. Daarom kan Ashoka Nederland niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de webpagina of voor het gebruik dat ervan wordt gemaakt. Aan de gegevens op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer Ashoka Nederland op de hoogte wordt gebracht van fouten of onvolledige informatie, dan zal Ashoka Nederland zo snel mogelijk overgaan tot verbetering of aanvulling.

Ashoka Nederland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de website of enige daarop aangeboden informatie, met inbegrip (en zonder enige beperking) van beschadiging van uw gegevens, uw apparatuur of programma’s.